Ja spogulis no rīta rāda neiepriecinošu skatu... Maisiņi zem acīm.

Maisiņi un tumši loki zem acīm skar gan sievietes, gan vīriešus. Hronisks miega trūkums, pilsētas straujais dzīves ritums, pastāvīgs stress, nesabalansēta ēdienkarte, smēķēšana - visi šie faktori  negatīvi ietekmē ādas stāvokli ap acīm.

Daudz nepatīkamāka ir situācija sievietēm. Sievietēm maisiņi zem acīm vēl var rasties arī šādu iemeslu dēļ: ilgstoša kosmētikas atrašanās uz sejas (piemēram, vakarā nenotīrīta kosmētika),  nekvalitatīvas dekoratīvās kosmētikas lietošana, hormonālas izmaiņas organismā saistībā ar menstruāciju tuvošanos, nepiemērotu krēmu uzklāšana uz ādas zonā ap acīm.

Mēs vienmēr kaut kur steidzamies un nepievēršam pienācīgu uzmanību ādai par acīm. Bet acu zonu kopšanai svarīgi jālieto speciāli tam paredzētus līdzekļus. 7 Day Cosmetics produktu klāstā ir risinājums problēmām, kas raksturīgas ādai ap acīm. 

PRETTŪSKAS GELS ACĪM  ar izteiktu limfas un venozo atteci uzlabojošu iedarbību. Uzzini vairāk par produktu, kas efektīvi samazina tūsku, tumšos lokus un maisiņus zem acīm, kā arī uzlabo ādas struktūru un elastību acu zonā.


Atstāt komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka komentāri tiks apstiprināti pirms publicēšanas

Web Analytics
latviešu