Ādas kopšana ziemā 3

Kad ārā ir zema gaisa temperatūra - nepieciešams pievērst lielāku uzmanību rūpēm par ādu. Mēs turpinām runāt par ādas kopšanu ziemā, lai palīdzētu mūsu sejai pārziemot ar komfortu.


 

JUMS IR ĻOTI JŪTĪGA ĀDA

Stiprā vēja un aukstuma dēļ jutīga āda kļūst īpaši sausa, parādās ādas nostieptības sajūta un apsārtums, āda var sākt lobīties.


Kāpēc tas notiek?

Aukstumā jūtīgas ādas vielmaiņa palēninās, asinsvadi sašaurinās. Kā rezultātā strauji palēninās tauku dziedzeru darbība un samazinās ādas tauku daudzums, kas baro un aizsargā ādu. Pēkšņu temperatūras izmaiņu dēļ pasliktinās asins piegāde - parādās apsārtums.  

Ko darīt?

Dodiet sejas ādai pietiekami daudz tauku un pietiekamu mitrumu. Sāciet ar rūpīgu tīrīšanu - ATTĪROŠS, MITRINOŠS UN AIZSARGĀJOŠS GELS SEJAI. Pēc tam no rīta lietojiet VIP KRĒMU,  kas ir bagāts ar barojošu dabīgu augu eļļu, un vakarā - MASĀŽAS KRĒMU, kas nodrošinās ādai nepieciešamo mitrumu.


Pašlaik īpašas cenas: ATTĪROŠS, MITRINOŠS UN AIZSARGĀJOŠS LĪDZEKLIS SEJAI – 25,00 EUR (agrā42,00 EUR);   VIP KRĒMS - 42,00 EUR (agrā70,00 EUR);  MASĀŽAS KRĒMS - 22,00 EUR (agrā32,00 EUR).


Atstāt komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka komentāri tiks apstiprināti pirms publicēšanas

Web Analytics
latviešu