Pavasara rūpes par krūšu un dibena ādu.

Aprīlis iezīmē punktu, kad sākam gatavoties pludmales sezonai. 7 Day Cosmetics iesaka īpaši parūpēties par krūšu, kakla, dekolte zonas ādu un, obligāti, par dibena ādu, jo aukstajos ziemas mēnešos par to noteikti biji piemirsusi. Aprīlis ir īstais laiks, lai ādu pabarotu, jo pēc garās ziemas tā ir kļuvusi pastiprināti sausāka un raupjāka.

KUPLINOŠS un KRŪŠU FORMU VEIDOJOŠS KRĒMS dziļi iedarbojas visos ādas slāņos. Krēma esošie dabiskās augu eļļas uzlabo ādas reģenerāciju, mīkstina un efektīvi baro ādu. Augu ogļhidrātu komplekss PENTAVITIN® nodrošina dziļu mitrināšanu 72 stundās, piešķir ādai gludumu un mīkstumu. Aktīva sastāvdaļa, VOLUFORM™ atjauno ādas apjomu. Pēc četru nedēļu rūpīgas produkta lietošanas redzēsi acīmredzamus rezultātus – krūšu un dekoltē āda būs kļuvusi zīdaini maiga. Krēmu krūtīm uzklāj no rīta un vakarā, ievērojot virzienu – no apakšas uz augšu.

Neaizmirsti par dibeni! KRĒMA DIBENA UN SĒŽAS TVIRTUMAM regulāra lietošana atjauno nobriedušas ādas dzīvīgumu. Aktīva sastāvdaļa SVELTAM™ nodrošina pretcelulīta efektu. Inovatīvā Volufirming tehnoloģija atjaunojot ādas apjomu, blīvumu un struktūru. Dibena āda atgūst tvirtumu, dibens kļūst formīgs.

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Web Analytics
русский