Enerģijas lādiņš sejai.


Vai tu zini, ko var uzlabot mūsdienu sievietes garastāvokli un sniegt komforta sajūtu ādai? Pareizi, laba maska sejai - daudzām sievietēm mīļākā skaistumkopšanas procedūra. Jo kas gan var būt vilinošāks kā aizmirst kaut uz divdesmit minūtēm visas ikdienas rūpes, ļauties relaksējošai atpūtai un dod enerģiju savai sejai!

Aicinam iepazīt 7 Day Cosmetics jaunumu – lieliskas sejas maskas!

VITAMĪNU MASKA ar C un E vitamīniem aizsargā sejas, kakla un dekoltē zonas ādu no priekšlaicīgas novecošanas, neitralizē brīvos radikāļus un atjauno elastīgo šķiedru sintēzi ādā.  ATJAUNOJOŠA MASKA mazina grumbiņas, palīdz izvadīt toksīnus, veicina liftinga efektu un palēnina ādas hronoloģiskās un fotonovecošanas procesus.  Un tā kā atzīts, ka ādas atjaunošanās spējas naktī ir lielākas un tieši nakts ir tas laiks, kad mēs kļūstam skaistākas, piedāvājam overnight (jeb nakts) MITRINOŠU MASKU, kas darbojās nakts laikā, ādas reģenerācijas fāzē.

Maskas uzlikšanas biežums ir atkarīgs no vēlmes un izjūtām. Mēs rekomendējam lietot maskas vienā vai divās reizes nedēļā, Pirms maskas uzlikšanas sejas āda jānotīra. Maskas jāuzklāj pa sejas masāžas līnijām, nesavelkot ādu, to var darīt sūkli, vates plāksnīti vai ar pirkstiem.

Maskas uz sejas tur 15 – 20 minūtes. Šajā laikā sejas muskuļi ir nekustīgi, atslābināti. Maskās ietilpstošās vielas caur ādas receptoriem un asinsvadiem iedarbojas uz visu organismu. Šī iedarbība var būt gan stimulējoša, gan nomierinoša. Rezultāts būs pārsteidzošs! Maskas lietošana palīdzēs iegūt vienmērīgu sejas toni, kā arī apgādās ādu ar bioloģiski aktīvām vielām, ļaujot sejai mirdzēt.


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Web Analytics
русский