LAIKS atbrīvoties no celulīta!

LAIKS atbrīvoties no celulīta!

Martā īstais laiks ir atbrīvoties no ziemas mēnešos uzkrātajiem pāris liekajiem kilogramiem un celulīta.  Celulīta patiesais iemesls ir asinsrites traucējumi pašos sīkākajos asinsvados. Mikrocirkulācijas traucējumi rada pastiprinātu šķidruma uzkrāšanos audos, tūsku un celulītu. Svarīgi organismā sakārtot ūdens - sāļu līdzsvaru, izvadīt lieko šķidrumu un sārņus, tad arī vielmaiņas procesi organismā noritēs aktīvāk.

 Lai sasniegtu vēlamo rezultātu, vajadzīga kompleksa pieeja.

Dzer ūdeni! Centies izdzert vismaz 1.5 l ūdens dienā. Ūdens atjauno ķermeņa iekšējo līdsvaru un palīdz kļūt slaidākai.

Esi aktīva! Esi aktīva un atceries, ka ikdienas fiziskās aktivitātes ir labākais enerģijas patēriņa veids, kurš palīdz nostiprināt muskuļus un modelē ķermeņa aprises.

Izšķīdini celulītu vannā! Ja celulīta skartajās vietās audi ir iespriegti un sāpīgi,1- 3 reizes nedēļā ej vannā! Vari taisīt sēdvannas vai peldi visam ķermenim 15-20 minūtes 37- 42 C temperatūrā. (Vēnu problēmu gadījumā izvēlies mērenu ūdens temperatūru~37 C). Ūdenim var pievienot jūras sāli, aļģes, dūņas, mālus. Šie komponenti sekmē vielu maiņas gala produktu un liekā šķidruma izvadīšanu no audiem, āda kļūst mīkstāka. Ja ir izteikti sausa āda, tad vannas ūdenim var piepilināt dažus pilienus ēteriskās eļļas (citrons, salvija, ģerānija), kuras veicina tauku izvadīšanas procesu, tieši iedarbojas uz limfātisko un venozo asinsriti.

Pēc vannas uz problemātiskajām ķermeņa zonām uzklāj SLAIDINOŠU un PRETCELULĪTA KRĒMU. Krēma tauku sadedzināšanas formulas pamatā – augstas efektivitātes sastāvdaļa SVELTAM™, kas iegūta no dabiskās kafijas, un ādu atjaunojošo fitoaktīvo vielu kompleks.


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Web Analytics
русский