Atceries par mitrinātājiem vasara karstumā!

Likumsakarīgs ir fakts, jo augstāka temperatūra ir aiz loga, jo taukaināka kļūst āda. Tas nav iemesls, lai samazinātu ādas kopjošo līdzekļu lietošanu. Tā kā karstums atūdeņo arī ādas virskārtu un epidermu, svarīgi izvēlēties pareizos produktus sejas ādas attīrīšanai un kopšanai, īpaši, ja āda ir taukaina un tai bieži nosprostojas poras.

Sāciet ar rūpīgu tīrīšanu! Mēģiniet 7 Day Cosmetics attīrošus līdzekļus sejai un ķermenim ar PENTAVITIN® izteikti mitrinošu iedarbību. Augu ogļhidrātu komplekss PENTAVITIN® produktu sastāvā lieliski novērš ādas sausumu un turpina dziļi mitrināt ādu pat pēc noskalošanas.

ATTĪROŠS, MITRINOŠS UN AIZSARGĀJOŠS LĪDZEKLIS SEJAI maigi un saudzīgi attīra ādu, neizžūst ādu, saglabā ādas dabīgās aizsargspējas. Dabiskās sastāvdaļas un ideāli sabalansēts pH līmenis PIENSKĀBES PĪLINGA sastāvā mīkstina ādu, padara to maigu un mirdzošu,novērš sausumu un nodrošina ādas intensīvu mitrināšanu.

Karstā vasaras laikā attīrošus līdzekļus vari turēt ledusskapī. Ledusskapja jeb zemās temperatūras sniegtais bonuss ir tīkami atsvaidzinošajā iedarbībā - lai ādai sniegtu papildus komfortu  līdzekļus labāk lietot atdzesētus. Auksts līdzeklis sejai no rīta uzmundrina labāk kā kafija, nomierina jutīgu ādu un sniedz viegla liftinga sajūtu.

 

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Web Analytics
русский