🦋🦋🦋AR KO SĀKT, LAI SAVESTU SAVU SEJAS ĀDU KĀRTĪBĀ?🦋🦋🦋

🦋🦋🦋AR KO SĀKT, LAI SAVESTU SAVU SEJAS ĀDU KĀRTĪBĀ?🦋🦋🦋



🩹Vispirms jāpaskatās, vai jums ir kaut kādi izsitumi uz ādas. Ja jā, tad būtu labi uzzināt un novērst cēloni. Bieži, bet ne vienmēr, šis iemesls slēpjas alerģiskā reakcijā uz kādu noteiktu pārtikas produktu.

🩺Vai Jums ir kuperoze, akne un/vai citas īpatnības, kad jāizvēlas individuāla ārstēšana.

Nosakiet, kāds ir Jūsu ādas tips. Šis tips var atūdeņoties, bet pats nekad nemainās. Saskaņā ar Jūsu ādas tipu, jāpiemēro īpaša kopšana.

💧Jebkuram ādas tipam ir nepieciešama pilnvērtīga mitrināšana. Tas ir ūdens patēriņš no 30 ml * 1 kg ķermeņa masas, kā arī regulāra mitrināšana no ārpuses. Mūsu sērijā tie ir visi produkti ar PENTAVITIN (Cleanser, VIP Serum, Overnight Mask).

Sāciet strādāt ar stāju, lai izvairītos no sejas ovāla noslīdēšanas, purslas-atkārušās lūpas (buldoga maisini) un tūskas.

Sausas ādas īpašniecēm jāseko līdzi hidrolipīdu slāņa veselībai un nedrīkst nepieļaut mikroplaisu veidošanos. Šim nolūkam izmantojiet treknākus produktus (Multi-Function Cream, Anti-Age mask).

Taukaina āda būs pateicīga vieglam pīlingam 2-3 reizes nedēļā ar Scrub un ikdienas mazgāšanai ar Cleanser.

Ja iespējams, ieviesiet paradumu uz nakti uzklāt masku. Izvēlieties vienu no trim produktiem (Anti-Age, Vitamin, Overnight) atkarībā no sezonas, ādas tipa, iedarbības.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Web Analytics
русский