🦋🦋🦋AR KO LABĀK MASĒTIES? 🦋🦋🦋

🦋🦋🦋AR KO LABĀK MASĒTIES? 🦋🦋🦋



SEJA 👩‍🦳

Masāža - labs veids ka atslābināt sejas muskulatūru, izlīdzināt mīmikas krunciņas, paaugstināt asins cirkulāciju un uzlabot sejas krasu.

Galvenais masāžā - neizstiept ādu un audus zem ādas - masēt tā, lai varētu slidot pa ādas virsmu un netaisīt jaunas krunkas.

Mūsu Multi-Function Cream (200 ml) ar bagātīgām eļļām sastāvā ideāli piemērots sejas masāžai ar rokām, vakuuma banciņām vai gua-sha.

Ja Jūsu mājas kolekcijā būs Multi-Function krēms, Jūs varēsiet to izmantot arī ka barojošo sejas krēmu, ka masku nogurušai ādai, ka aizsargkrēmu aukstam vai vējainām periodam, vai kā sejas/ķermeņa krēmu bērniem. 

Ja masāža ir veikta ar rokām un Jūs jau paguvāt masāžas mākslu - var mēģināt masēties ar Anti-Age masku. Sejas āda būs par to ļoti pateicīga, jo sastāva ir jūras elastins. (Maska smird pēc zivīm), bet efekts ir kolosāls + liftings + elastība.


ĶERMENIS🧥

Jūs varat masēt ķermeni ar Body Firm krēmu, ja Jūsu mērķis ir savilkt ādu un audus zem tas. Body krēms ir ideāls notievēšanas periodā un pēc dzemdībām.

Man personīgi ķermeņa masāžai visvairāk patīk jaunais Anti-Cellulite Cream (iepriekšējais nosaukums Buttocks Cream). Atjaunota formula ļauj vienmierīgi un patīkami izmasēt ķermeni. SVELTAMs sastāvā strāda, lai sadedzinātu tauku šūnas un VOLUFORM aizpilda šūnas ar barības vielām. Ķermenis izskatās slaidāks, gludāks un jaunāks.

Un, noteikti, ja ir vēlme notievēt - tad vienmēr masējaties ar Drainage Gel  kombinācijā ar Fat Burning 🔥 Cream.​

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Web Analytics
русский