Vasaras „must have” produkti ādai

Ikviens ir dzirdējis par saules kaitīgo iedarbību uz ādu. Ja piemirstam par saules aizsarglīdzekļiem, mūsu āda saules ietekmē ātrāk noveco. Bet papildus aktīvajai saulei mūsu ādai vasarā vēl ir ienaidnieki. Tie ir putekļi un karstums, kas kombinācijā sekmē poru nosprostošanos un iekaisuma procesu veidošanos ādā.  Vējš, ielas putekļi padara ādu raupju,  āda kļūst blīvāka, sausāka un jutīgāka. Ja temperatūra ir augsta, tauku dziedzeri darbojas intensīvāk, kas rada sejas ādas taukainu spīdumu. Dažiem taukiem nav laika izkļūt no porām un paliek iekšā, un tas izraisa pūtīšu parādīšanos.

Tāpēc ādas attīrīšanas līdzekļi ir vasaras „must have”, jeb nepieciešamie produkti.  Ādas veselības un jaunības saglabāšanai ir nepieciešama laba attīrīšana. Vasarā būtu vēlams attīrīt sejas ādu vismaz divas reizes dienā - no rīta un vakarā. Bet ļoti karstā laikā paaugstināta svīšanas dēļ var būt nepieciešama papildu attīrīšana dienas laikā. Bet atcerieties, ka pat ļoti taukainai ādai nav ieteicami ādas kopšanas līdzekļi, kas satur alkoholu, jo tie sausina ādu. Jo vairāk mēs “žāvējam”  taukainu ādu, jo vairāk tā izdala taukus.

Mazgāšanai iesakām izmantot ATTĪROŠU, MITRINOŠU UN AIZSARGĀJOŠU LĪDZEKLI SEJAI , kas saudzīgi attīra, efektīvi noņem kosmētiku un neizžāve ādu.

Vai ir iespējams izmantot pīlingu vasarā? Viedokļi atšķiras. Daži saka “nē”,  citi iebilst un pat iesaka lietot pīlingu ( īpaši kombinētas un taukainas ādas īpašniekiem). Kam taisnība? Ādas šūnas piedzimst epidermas pamatā slānī, pamazām no dziļajiem slāņiem tās tuvojas ādas virsmai, kur tās pakāpeniski uzkrāj ragvielu, atmirst, un izveido nedzīvu šūnu kārtu – raga slāni. Tātad ārējo virsādas slāni veido raga kārta, kas pakāpeniski nolobās.  Ādas attīrīšana no atmirušajām šūnām ir ļoti svarīga ādas veselībai  neatkarīgi no gadalaika. Tāpēc nedrīkst atteikties no pīlingiem vasarā. Bet esiet uzmanīgi! Dziļas un vidējas iedarbības pīlingi, īpaši ar ļoti augstu glikolskābes un salicilskābju koncentrāciju, vasarā ir kontrindicēti. Tie nopietni bojā ādu un ietekmē ādas dziļākos slāņus. Pēc  šādas pīlinga procedūras vasarā, labākajā gadījumā mēs saņemsim ādas kairinājumu, apsārtumu un diskomfortu. Otrkārt, skābes pīlings var izraisīt fotosensibilizāciju - jutīgumu pret sauli. Bet ne visi pīlingi ar skābēm ir tādi. Daudzi no viņiem darbojas ļoti maigi, un daži, piemēram, ar pienskābi, pat aizsargā ādu no UV starojuma. Mīkstas attīrošās daļiņas, kas atrodas 7 Day Cosmetics PIENSKĀBES PĪLINGA sastāvā, ļoti maigi slīd, delikāti pulējiet un neskrāpē ādu. Pienskābe, kas iegūta no piena sūkalas, attīra ādu no atmirušo šūnu uzkrāšanās, stimulē šūnu reģenerāciju un atjaunо optimālu ādas pH līmeni. Arī pīlings pastiprina krēmu un losjonu iedarbību, izlīdzina ādas toni, uzlabo ādas apasiņošanu un atjaunošanos.

Ja vēlies - sejas skrubi ar pienskābi  vari uztaisīt pati, pagatavo auzu pārslu un paniņu maisījumu – samal auzu pārslas un sajauc tās ar paniņām. Maltās auzu pārslas darbojas kā skrubis un paniņu skābpiena iedarbība mīkstina, mitrina un atjauno ādu.

Ja nav laika, vai vienkārši pārāk slinka, - izmantojiet 7 Day Cosmetics Face Cleanser un Face Scrub komplekta pierādītu kvalitāti. Šos produktus var izmantot gan sejas,  gan ķermeņa ādas attīrīšanai. Regulāri lietojot ādas attīrīšanas līdzekļus, tiek uzlabota ādas elastība un saglabāts tās tvirtums, ievērojami uzlabojas sejas krāsa.

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Web Analytics
English