KĀ PAREIZI KOPT ĶERMENI, LAI ATGŪTU JAUNĪBU?

🦋🦋🦋KĀ PAREIZI KOPT ĶERMENI, LAI ATGŪTU JAUNIBU? 🦋🦋🦋
Parunāsim, kas ietekmē ķermeņa skaistumu no dziļumiem….
1. Kauli.
Apmeklē osteopātu, lai saliktu kaulus vietā, it īpaši gurnus un mugurkaulu, jo tie ir mūsu sejas atbalsts. Stiprini kaulu blīvumu ēdot zaļumus un nodarbojoties ar aktīvu sportu vai vienkārši staigāšanu.

2. Muskuļi.
Mūsu ķermenis ar gadiem regulāri zaudē muskuļu masu. Lai mēs izskatītos jaunāki, mums ir jākustās un jālokās. Muskuļi arī dod ķermeņa formīgumu. Gribot vai negribot ir jāsāk nodarboties ar sportu. Sāc kaut ar 5 minūtēm dienā - Tavs ķermenis būs pateicīgs.

3. Fascijas
Fascijas iet caur visu mūsu ķermeni uz seju. Lai seja neslīdētu uz leju - mums ir jāstrādā ar fascijām: stretchings, ūdens dzeršana pieņemamā daudzumā un ķermeņa masāža - ideālā kombinācija, lai atgūtu ķermeņa jaunību.

4. Saistaudi un tauki.
Gadi dara savu: grūtniecība, svara svārstības un hormonu spēle - saistaudi izstiepjas un zaudē savu tvirtumu. Izmēģini mūsu Body Firm Cream, kas bija tieši domāts saistaudu sakārtošanai. Nu un tauku dedzināšanai - mūsu populārais Fat Burnings (daudz par to ir rakstīts iepriekšējos postos).

5. Limfa.
Ar laiku limfa mēdz uzkrāties tur, kur negribas. Vissliktākais - ja nav izvadīta no ķermeņa, tai apkārt sāk augt baltas tauku šūnas. Un Limfa pati par sevi paliek cietāka, caur to sāk augt tie paši saistaudi un ar laiku limfa kļūst jau par mūsu ķermeņa miesas daļu, ko ļoti grūti noņemt. Mūsu Drainage Gel Body palīdzēs Tev nenonākt līdz tādai situācijai.

6. Āda
Ķermeņa ādai ir vajadzīga regulāra mitrināšana. Lūdzu neuzklāj uz sevi to ķīmiju ar persiku un banānu garšu. Tava āda to apēdīs un tas apgrūtinās hormonālas sistēmas darbību. Ja Tev ir tāda iespēja, mazgā ķermeni ar 7 Day Cleanser. Tas atbalstīs ādas hidro-lipīdo slāni un nodrošinās nepieciešamo mitrināšanu.
Pieminētie produkti:

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Web Analytics
English