Atsauksme par 7 Day Cosmetics

Paldies par atsauksmi Dagnijai Sidrabai!

Par savu sejas un ķermeņa ādu rūpējos regulāri, labprāt izmēģinot gan pārbaudītus, popularitāti ieguvušus vai tieši otrādi – tikko tirgū ienākošus skaistumkopšanas produktus.

Tuvojoties 44 gadu slieksnim, kritiski novērtēju savu sejas un ķermeņa ādu un aprises. Secināju, ka regulāra kopšana un sekošana tieši šajā vecumposmā atmaksājusies. Milzīgu problēmu nebija. Tik pašai šādās tādās ķermeņa daļās tomēr gribējās vairāk tvirtuma un svaiguma. Iepriekš lietotie līdzekļi vēlamo rezultātu nedeva un sāku lūkoties apkārt pēc kaut jauna.

Atklājot 7 Day Cosmetics

Pavisam nejauši pie manis nonāca kādas lietotājas pozitīva atsauksme par 7 Day Cosmetics produktiem. Līdz šim par šādu zīmolu nebiju dzirdējusi. Palasīju produktu aprakstus, nopriecājos par dabisko, bet tajā pašā laika inovatīvu sastāvu. Liels pamudinājums bija arī patīkama cenu akcija.

Iegādājos divus produktus Breast Cream un Fat Burning Cream.

Patīkami pārsteidza abu līdzekļu svaigais citrusu aromāts un konsistence. Līdz ar to pats lietošanas process bija sava veida patīkams aromterapijas seanss. Esmu reāla un mērķis nebija iegūt īsā laikā formīgas krūtis vai zaudēt pāris centimetrus problēmzonās. Man pirmie acīmredzamie panākumi bija jau pēc pusotras nedēļas regulāras lietošanas.

Mani rezultāti

Patīkami pārsteidza un iepriecināja ar roku sataustāma un arī vizuāla ādas virsmas kvalitātes uzlabošanās, tvirtums, mazinājās arī celulīta pazīmes. Dekoltē un kakla āda kļuva jauneklīgāka, mitrinātāka un gludāka. Tas bija tieši tas, ko meklēju un kas produktu aprakstos tika solīts.

Būtiski atzīmēt, ka krēmi ir 200 ml iepakojumā. Lietojot rītā un vakarā, man, piemēram, Fat Burning Cream pietika veselam mēnesim, bet dekoltē krēms vēl ilgāk. Uzskatu, ka šie krēmi ir ekonomiski. Pārsteidzošā kārtā tos nav iespējams uzklāt par daudz vai par maz. Pudelītes dozators darbojas precīzi.

Favorīti krēmi

No tik acīmredzamiem sasniegumiem kļuvu azartiska un turpināju pētīt citus produktus. Bija pienācis laiks mainīt sejas krēmu un acu krēmu. Sava iecienītā un pārbaudītā profesionālā zīmola krēmu vietā izvēlējos jaunatklāto 7 Day Cosmetics produkciju. Iegādājos Drainage Gel Eyes un VIP Cream sejai. Abi līdzekļi jau pēc pirmajām lietošanas reizēm ir kļuvuši par maniem favorītiem.

Sejas krēmam ir patīkama tekstūra, smarža, viegli klājas, nav taukains. Manāms mitrināšanas un ādas kvalitātes uzlabošanās efekts. Āda patiesi kļuvusi svaigāka, gludāka, man mazinājušās arī mīmikas grumbiņas. Acu želeja darbojas tieši tā, kā solīts aprakstā – mazinās pietūkums, izlīdzinās tonis. No rīta ļoti īsā laikā palīdz savākt acu zonu un padara to koptu un starojošu. Savukārt sejas ovāls patiesi atguvis izteiktākas kontūras.

Patīkamākais bija tas, ka rezultātu pamanīju ne tikai pati, bet arī paziņas un neskopojās ar komplimentiem.

Mans secinājums

Produktu efektivitāte ir pārsteidzoša. Patīkami minimāls, elegants savā vienkāršībā ir produktu iesaiņojuma dizains.

 Augstu novērtēju vienkārši un operatīvi organizētu iegādes un piegādes procesu. Patīkami saņemt kārtējo sūtījumu, jo ir padomāts gan par produktu iesaiņojumu, gan pārsteigumiem.

Komunikācija ar Aleksandru ir patīkama, iedvesmojoša un pozitīvisma caurstrāvota.

Ja gribas savlaicīgi sagatavoties pavasarim, tad šis ir īstais brīdis iegādāties un izmēģināt Aleksandras radītos produktus. Tie ir patiesas cieņas, sievišķīgas pateicības un apbrīnas vērti!

 

Dagnija Sidraba


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Web Analytics
English