Ādas kopšana ziemā 4

Kļūdaini domāt, kā ziemā taukaina āda jūtas labi.  Taukainas ādas kopšanai ziemā ir savas īpašības. Mēs turpinām runāt par ādas kopšanu ziemā, lai palīdzētu mūsu sejai pārziemot ar komfortu.

JUMS IR TAUKAINA ĀDA

Ziemas laika apstākļu triki “atspoguļojas” taukainā ādā”: pēkšņas temperatūras izmaiņas, svelošs vējš un sals pastiprina taukainas ādas tradicionālās problēmas. Neskatoties uz tauku dziedzeru darbības samazināšanos aukstumā, taukains spīdums, paplašinātas poras un ādas iekaisums ziemā nepazūd.  

 

Kāpēc tas notiek?

Jā, taukaina āda vieglāk pārcieš salu nekā sausa āda, lielas aizsargājošas dabisko lipīdu barjeras dēļ. Bet esiet uzmanīgi. Taukainas ādas īpašnieki parasti lieto spēcīgus attīrošus līdzekļus, lai noņemtu sejas taukainu spīdumu. Ziemā tas ir jādara ļoti piesardzīgi! Atbildot uz agresīvo ādas attīrīšanu, tauku dziedzeri sāks darboties vēl aktīvāk. Jo tauki, kas izdalās, veido ne tikai taukainu spīdumu, bet arī labu aizsargslāni, kurš neļauj ādas mitrumam izzust.  Bet mitrums ir viens no galvenajiem ādas stāvokļa parametriem ziemā. Tāpēc uz agresīvu tīrīšanu āda reaģē – aktivizē tauku izdalīšanu.

 

Ko darīt?

Ziemā labāk izmantot spirtu nesaturošus ādas attīrīšanas līdzekļus, neabrazīvu pīlingus, mazgāšanas gēlus ar mīkstām putojošām sastāvdaļām. Ieteicams izvēlēties attīrošus līdzekļus, kas satur augu skābes. Mēģiniet PIENSKĀBES PĪLINGU SEJAI. Dabīgi putotāji, kas iegūti no Dienvidamerikas ziepju koka mizas, no kukurūzas un no kokosriekstiem, saskaroties ar ūdeni veido maigas putas. Mīkstas attīrošās daļiņas, kas atrodas pīlinga sastāvā, ļoti maigi slīd, delikāti pulējot un neskrāpējot ādu. Pienskābe, kas iegūta no piena sūkalas, attīra ādu no atmirušo šūnu uzkrāšanās un atjaunо optimālu ādas pH līmeni.


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Web Analytics
English